maandag 3 november 2014

Edit: projectblogboek

Na de voorstelling zei de tante: 'Gij schrijft de laatste tijd van die lange stukken! Wat is dat toch allemaal?'

Awel, het is dat ik me in een avontuur gestort heb. Ik leg het nog eens een beetje beter uit. Voor alle duidelijkheid. Er was eens een meisje dat een blogboek schreef. In dat blogboek staan natuurlijk een hoop tips, maar ook lijstjes met concrete ideeën.


Er zijn maar liefst acht van die lijstjes met telkens 15 ideeën voor blogschrijfsels. Dat zijn dus in totaal... (rekent even) ... (het duurt even) ... 120 ideeën. Honderdtwintig! Toen zij riep dat ze al die ideeën ging uitwerken, dacht ik - na enig getwijfel - ik doe mee!

En voilà, sindsdien schrijf ik soms iets anders dan anders. Het is een hele uitdaging om die opdrachten op mijn eigen manier in te vullen en dat vind ik best boeiend. Maar wees gerust, ik doe minder dan één blogidee per week. Het gaat traag, waarschijnlijk duurt het meer dan drie jaar voor alles rond is. Net goed, ik wil toch vooral blijven vertellen zoals ik ben.

4 opmerkingen:

  1. Ik doe ook graag mee, maar blijf ook gewoon verder doen zoals ik bezig was. 't Is gewoon ook plezant om zo te doen. Mijn blog is een hobby.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hé? Ik vind dat het enorm aanstekelijk werkt, en ik vind het ook fijn om door 'andere' stukjes de persoon achter de blog beter te leren kennen. Ik doe ook mee, maar enkel aan wat in de lijn van mijn blog ligt. Kwestie van de focus niet te verliezen en zo :-)

    BeantwoordenVerwijderen