maandag 28 september 2020

Massage met taart

Van de massage zelf natuurlijk geen foto's. Toen lagen we naast elkaar, stilletjes te genieten, terwijl de twee masseuses op onze onderrug zaten en met hun ellebogen en volle lichaamsgewicht op onze schouderbladen stapten. 

Voor en na, daar heb ik foto's van. Thee en yoghurt, dat is het einde van de sessie. Ik stak het fototoestel terug in mijn handtas, we zouden vertrekken. 'Please, not yet,' zei de dame aan het onthaal. De lichten gingen uit, vanuit de keuken klonk plots muziek en vanachter de scheidingswand kwamen onze twee masseuses.

Ze zongen boven een taart met kaarsen, waarop in roze krulletters stond geschreven 'Happy Birthday, Jana!'  

Twee weken geleden boekte ik de massage met de vraag of ze op de cadeaubon Chúc mừng sinh nhật konden schrijven. De lady aan het onthaal vroeg toen expliciet naar de juiste schrijfwijze van haar naam, ze moet het toen al gepland hebben. 

Geweldig. Massage met taart, only in Vietnam! Jana weet dan al bijzonder goed wat te doen. Poseren met de taart, voor de foto's en de filmpjes die de masseuses op hun telefoon willen bewaren. Brede glimlach, voorbeeldig.

Er is dus wel degelijk beeldmateriaal van. Heb het ondertussen doorgestuurd naar België, naar de oma die ons deze moeder-dochter sessie cadeau gaf.  

**** Dank je wel, Moeke Mieke. En wat kun je dan goed, op afstand massage met taart regelen! ****

       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten