vrijdag 10 augustus 2018

Vakantiehuisje (2)

We wonen in ons nieuwe huis! En tegelijk ook niet. Niet echt. We slapen al in ons nieuwe huis, dat wel. Maar wonen? Voorlopig voelt het hier nog als een hotel. Er liggen nochtans geen zeepjes klaar! Het zijn de postuurkes die hier overal staan. En de panoramische foto's die hier overal hangen. Alleen de badkamers (jawel, eentje per slaapkamer) komen zonder decoratie.

onze kamer
de kamer van Lukas

de kamer van JanaBoven de eettafel hangt een panorama van twee meter. Dat is groot, hoor. Zie maar naar de stoel die ik er voor de verhouding onder geschoven heb. Idem in de woonkamer. Opnieuw, om U een idee te geven: de zetels hier (harde banken!) zijn van die grote, robuuste dingen.

En kijk naar de klok! En naar de kitscherige spots!Hoezeer die panorama's ook doen dromen van mooie reizen in dit land, ze doen ook wat anoniem aan. Zonder zeepjes mag het dan misschien niet helemaal als een hotel voelen, het lijkt toch minstens alsof wij van het ene vakantiehuis naar het andere verhuisd zijn.

Daar brengen we dezer dagen dus verandering in. Uitpakken, organiseren, inrichten, thuis maken. In een land waar je de winkels niet kent, alles moet uitzoeken en de taal niet spreekt, heeft dat zijn tijd nodig.

Dus geef ons dat nog even, een meer persoonlijk beeldverslag volgt nog wel.

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de foto's, verhalen en plannen. We kunnen ons al een beeld vormen van jullie nieuwe leven. Alle goeds van NI&TMA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ;-)

   Ik nu wel heel benieuwd naar de code... NI&TMA? Ik heb allerlei samenstellingen in mijn hoofd maar ben niet zeker... Laat iets weten, alsjeblief. Mijn adres is ellen(punt)rutgeerts(apestaartje)hotmail(punt)com.

   Verwijderen