maandag 14 november 2016

Slecht voorbeeld

Honderden pagina's tik ik. Projectfiches, medewerkersprofielen, missie & visie. Huiswerk voor de websitebouwer. Dat werd tijd. De frontfoto's zijn nog wel mooi maar verder is de stek van mijn werk volgens internetnormen prehistorisch.De andere huiswerkopdracht luidt: 'Geef ons een paar voorbeelden. Twee websites die je mooi vindt en twee die je minder mooi vindt. Het mogen sites zijn van organisaties buiten de sector.'

Lelijke websites vind ik zonder problemen. Ook binnen mijn sector van kinderopvang, onderwijs en preventieve gezinsondersteuning zijn er nogal wat. Mooie websites vind ik moeilijker. Hebben jullie suggesties voor werkelijk prachtige exemplaren? Het mag over eender wat gaan. 

Ik zal U dankbaar zijn. Of nog beter: uitnodigen op het feestje bij de lancering.    
    

3 opmerkingen:

 1. http://www.celcius.be/
  Heerlijk duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Scholen kunnen er inderdaad wat van, ja, om lelijke websites te bouwen :-).
  Grappig, ik heb de laatste tijd ook wat website - research gedaan voor de nieuwe website van mijn werk (www.eureka-architectuur.be), wegens ook hopeloos verouderd en zeer ontoegankelijk (maar dat is een klein beetje de bedoeling). Inderdaad niet gemakkelijk. Architectenwebsites zijn vaak wel heel mooi, maar tegenwoordig ook allemaal hetzelfde en dan wordt het saai, hoor. Zwart-wit, met fototegels voor de portfolio. Maar ja, zo hoort het dus tegenwoordig, als je mobiel leesbaar wil zijn. Ik deel even mijn favorieten: www.zampone.be; www.dmva-architecten.be (klein beetje fout, maar net daarom wel goed en wel duidelijk, die grote letters vind ik super), www.big.dk, www.jasperleonard.be (fotograaf), www.dmoa.be, www.rca.be (communicatie). Wel wat meer in je sector: fairplace.be en kiind.nl vind ik wel leuke websites.
  Wijzelf zijn er nog niet uit, hoor. Waar we voor gaan. Simpel, maar toch origineel.
  Da's niet simpel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank u, darlings! Ik heb jullie mooie tips doorgegeven. Maandag workshop met moodbord, ik ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen