dinsdag 19 maart 2013

Voor en na de opnames

't Is daarom dus dat ik direct na Cuba niet zoveel geblogd heb: ik werd van alle kanten bestookt met persvragen over oudercrèches en die laat je natuurlijk niet liggen.

(Het moet leuk werken zijn met mensen die onmiddellijk voor je springen wanneer je ze opbelt. Ook ik heb die neiging; schuif met een journaliste aan de lijn meteen al de rest opzij. Zelfs toen we half januari op het punt stonden om te vertrekken, stond ik op de luchthaven van Charles De Gaule nog te bellen met de Standaard.)

Enfin, na dat ouderschapsverlof werd ik meteen weer voor de leeuwen gegooid. De Knack zit in de pijlijn. Belga had het persbericht opgepikt. En Telenet vroeg een tv-interview.

Telenet, jawel. Ik wist niet dat die zelf tv maakten, maar ik mocht het op hun kanaal 40 komen uitleggen. Na de Vlaamse Mister Gay verkiezing en voor Belle Perez. (Ik heb eigenlijk best een gevarieerde job.)

Dat betekende dus geschminkt worden. En toen ik de make-up artieste van dienst Kuze vertelde dat ik mijzelf nooit maquilleer, hoogstens wat mascara op trouwfeesten, maar hoe graag mijn dochter mij schminkt en dat ze daar later graag haar beroep van wil maken en op Youtube de hele tijd om filmpjes vraagt van bruidsmake-up (liefst van Chinese feesten, ze heeft een wat Bollywood-achtige smaak).

En toen zei Kuze: 'Kom na de opnames nog eens terug, dan maak ik je heel heel mooi.'

Zo ging ik haar ophalen op school.Nu is ze nog meer overtuigd van haar beroepskeuze.


Edit: Laatste update. Ze wil toch liever taartenbakster worden. Ik lees haar nu heelder recepten voor.


2 opmerkingen:

  1. Very 'a clockwork orange',de kleine meid ;)
    Mooi hoor die kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé ja, zo had ik het nog niet bekeken! (Griezelig ook wel een beetje...)

    BeantwoordenVerwijderen