zondag 14 september 2014

Gezocht: Canadese kano

Het blijft september, dus neen, U bent er nog niet van af: er volgen nog meer vakantieschrijfsels.

Maar tussendoor even een oproep. Mocht U thuis toevallig een Canadese kano hebben liggen die U niet meer gebruikt, geef gerust een seintje. Voor een zacht prijsje koop ik hem graag over.

Dan hoeven we niet meer aan de oever staan kijken.
PS: Ik meen het echt, hoor. Deze vakantie op het meertje in Portugal dachten we al: zou toch tof zijn, zo'n bootje in Gent. Wij wonen zo goed als aan het water en zouden tot in het centrum kunnen peddelen. Ik heb al menig avond surfend doorgebracht, op zoek naar een tweedehands kano waar we met z'n vieren in kunnen. Alle tips, links,... (of gewoon een kano!) zijn welkom.

10 opmerkingen:

 1. je kan ook Lucas en Jana naar de zee-scouts sturen en af en toe fourieren en behulpzaam zijn en zo ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijvoorbeeld zeescoutsdassen stikken en dan in het weekend hun boten uitlenen? Dat kan ik zelfs voorstellen zonder dat Jana en Lukas gaan! (Want ik ben toch ook heel tevreden van de landscouts, hoor.)

  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn er... http://www.2dehands.be/boten/overige-boten/kanos-en-peddels/
  Wil gerust samen kopen en beurtelings gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, Laurens, bedankt! Ik ben daar ook al eens verzeild, maar de meeste boten zijn te klein:ik zoek echt zo'n model waar je met vier kan inzitten - een beetje tussen roeiboot en kano in. En de term "Canadese kano" bracht mij tot nu al de beste zoekresultaten. Ik geef niet op en laat je iets weten. Merci alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze noorderburen zijn natuurlijk iets meer waterminnend (of toch wateractief) dus kijk ook eens hier: http://www.marktplaats.nl/z/watersport-en-boten/kano-s/drie-personen-of-meer.html?categoryId=986&attributes=S%2C7019
  Veel succes...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Laurens, volgende keer dat ik iets zoek vraag ik het gewoon rechtstreeks aan jou, oké? Jouw hulp is fanastisch! Ik had ondertussen eentje gevonden, in Noord Holland. En nu twijfel ik natuurlijk: de aankoopprijs valt mee, maar dat transport regelen is nog een gedoe. Misschien is het toch beter om twee gewone kayak's te kopen, voor twee personen. In totaal kun je daar ook met z'n vieren in, hé...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En als je 2 kayak's wil delen is dat ook makkelijker :-)
  Ik vind een kano wel veel romantischer, niet? Waar in Noord-Holland was het?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze: http://www.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/kanos-en-peddels/zeer-nette-kano-144996381.html - in Groningen.

  Maar ik het ondertussen een gelijkaardige gespot in Lokeren: ook met drie bankjes - en die eigenaar zegt dat het eigenlijk te klein is voor twee volwassenen en twee kinderen.

  Dus terug naar af. Ik begin opnieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wel een hele mooie. Maar inderdaad, van mijn dagen als zeescout herinner ik me nog e.e.a. je zal toch op zoek moeten naar een vrij groot model (maar die vind ik ook stabieler).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn strategie op dit moment is gewoon mensen met een boot aanspreken en het via via vragen. Dat lukt misschien nog ook!

  BeantwoordenVerwijderen