zondag 12 april 2020

Kamping Corona

Behalve voor boodschappen mogen we het huis niet meer uit. Allerliefste en ik gaan om de zoveel dagen naar de markt. De kinderen blijven 24 uur per dag, zeven dagen op zeven in huis.

Gelukkig hebben we een tuin. Geen gras, overal steen. Maar mét zwembad! Vitamine D en genoeg beweging krijgen ze dus wel.

Hoe het verschil te maken tussen week en weekend? Dat is nu de grote uitdaging. Zaterdag halen we ons kampeermateriaal uit kasten en kisten. Zondag worden we veel te vroeg wakker in een veel te warme tent. Kleine oogjes, slaaptekort. Zo'n stenen tuin is echt hard voor de rug.
En toch zo'n deugd van gehad. Instant vakantiegevoel, ook al is hier geen Paasvakantie. De online education loopt gewoon door. Wat doet het goed om te ontdekken dat je ook thuis, op een paar uur tijd, even "weg" kunt zijn. In staycation zit dus echt wel een stukje vacation.

De kinderen bonden voor ons aller veiligheid lintjes aan de touwen en roosterden daarna marshmallows boven ons stenen barbecuevuur. Toen we daar een klein kampvuur van maakten, haalde Allerliefste zijn gitaar boven. De dochter zong de hoge noten, Lukas en ik mochten af en toe ook brommen.

Eén nachtje maar, en we kunnen er weer voor een tijdje tegen. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten