maandag 12 november 2012

Zindelijkheid enzo

Net nu ik in de volle voorbereiding zit van een hyperinteressante studiedag en alles op alles moet zetten om het huishouden - naast al dat werk - in minimale vorm überhaupt rond te krijgen, beslist de zoon op donderdagavond: "Ik wil kaka doen. Op het potje!"

Niet dat hij er al klaar voor is, maar vooruit, we volgen het kind.
Dus installeerde ik een hoekje met alles erop en eraan:U ziet een ingenieus beloningssysteem (autostickers, meer moet dat niet zijn) en een dweil onder het potje voor de eerste druppeltjes die er nog altijd naast vallen. U ziet ook een paar watersandalen: als je eraan begint in de herfst, is er geen sprake van hele dagen rondlopen in blote billen. We doen hem dus een boxershortje aan, kousen en watersandalen. Anders zijn de pantoffels altijd, excusez le mot, zeiknat.

Links ziet U een bakje met droge broekjes (nodig: minstens vijf per dag), WC-papier en wat lectuur. Rechts een kussen zodat wij hem uuuren gezelschap kunnen houden. Ja, we maken er het beste van.Kortom, verwacht U aan iets minder blogberichten. Ik timmer aan mijn carrière en ik was onderbroekskes.

1 opmerking: