woensdag 12 juli 2017

Badspeelgoed

Zomertaakje: back-up van de computer. Ik beland bij een badsessie van Lukas, uit de tijd dat hij in één klap al zijn tanden wisselde. En ik denk: oh ja, duikbril en snorkel staan ook op de bagagelijst. Ik kan ze maar beter meteen van tussen de zeepflacons gaan vissen.

Associatief denken, heet dat. Tegen dat ik een taak kan afvinken, heb ik meestal -tig dingen gedaan die niet op mijn lijst stonden...

2 opmerkingen:

  1. Herkenbaar. Ik ging maandag de keukenkastjes uitkuisen, ben begonnen en gestopt bij de kookboeken, ben daarop groenten gaan koken, waarna ik merkte dat ik mijn berging dringend moest aanpakken, waardoor ik zin had in een tof muziekje, om uiteindelijk te eindigen bij het mooi opruimen van de boekenkast en cd's. Maar wel content van mijn dag, daar niet van ;) In jouw voorbeeld zou ik de badkamerkast hebben opgeruimd aan het einde van de reeks, denk ik toch.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha. Zo gaat dat. In de badkamer alle medicijnen-over-datum weggegooid! Daarna alle vuilbakken in huis geleegd. De kelder (waar de vuilniszakken liggen) opgeruimd. Vandaag nog maar eens een poging ondernemen om het foto-archief te back-uppen.

      Verwijderen