maandag 26 december 2016

Rechttoe rechtaan

U heeft mijn gepruts misschien al gemerkt. Nieuwe foto, kleuren, lettertype. Ik wilde hier al een tijdje een ander uitzicht. Warm en tegelijk rechttoe rechtaan.

Maar ik twijfel. Is het wel fris genoeg? En voldoende vrolijk? Ter vergelijking toon ik U nog eens het vorige design. Daar zat zwart, blauw, groen en roze in. Voorwaar een heel palet aan zuurstokkleurtjes! En dat allemaal dankzij Scrabble.


Het nieuwe uitzicht is - zacht uitgedrukt - helemaal anders. En ik twijfel. Is het lettertype leesbaar? Merk je het als er een link achter de woorden zit? Is de rechterkolom oké? Zitten de kleuren goed?

Geen probleem. Aangezien die blog niet alleen van mij maar ook van mijn lezers is, durf ik het vragen. Wat vinden jullie ervan? Eerlijk zeggen, hé. Rechttoe rechtaan.

4 opmerkingen:

 1. Het lettertype is leesbaar en ik ben fan van je nieuwe header. Het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dank je. Nu moet ik niet meer verder prutsen! ;-)

   Verwijderen
 2. Stond er al een voorstelling van jullie gezin rechts in de kolom? Ik heb dat alleszins nu pas gelezen en vond het heel leuk om te lezen :-). Ik vind het mooi, hoor, je nieuwe lay-out. Inderdaad minder kleurrijk, maar gelukkig gaat de inhoud van je blogposts dat wel compenseren, denk ik :-) (vaak toch kleurrijke foto's). Het lettertype is leesbaar, maar ik vond het vorige wel rustiger om te lezen. (ik ben al lang aan het broeden op een nieuwe lay-out, maar toch niet simpel hé. Ik hoop dat op 1 januari rond te krijgen, ahum, maar is vrees ervoor)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, die voorstelling stond er al, maar dan bij de "intro" pagina. Ik vermoedde al dat die niet altijd aangeklikt werd. Merci voor de complimenten, kleurrijke foto's blijven er komen en op een ander lettertype broed ik nog wel eens. (Als ik daar toe kom.)

   Maar nu ben ik vooral benieuwd naar jouw nieuwe look. Ik vind de header daar nog steeds heel mooi. Mét vrolijke kleurtjes!

   Verwijderen