woensdag 14 mei 2014

Extended family

Dat het op dat feestje zelfgemaakt zou zijn, was niet eens afgesproken. Toch was elk cadeau vollen bak creatief en origineel: raketman en windtrein, knapzak met inhoud, fietstassen met bijhorende fietslessen, een bon voor het automuseum, een boek van Otto waarmee Lukas nu gaat slapen.

U krijgt vanavond het laatste deel te lezen. Over hoe zelfs niet-familie heeft meegedaan aan dat soort inventieve cadeau's. Het moet zijn dat zijn meter en peter zeer goed bij de inner circle passen en dat was precies de bedoeling: onze dichte vrienden via de kinderen tot extended family maken.

Zie hoe meter A. daarin met glans geslaagd is. De riddermuts past nog bij zijn recente heldhaftigheid ook! (Een held die voortdurend in pyjama blijft...)
En zie hoe peter S. alle jongens geïnteresseerd kreeg toen hij met het zelfbouwpakket voor de zandbak aan de slag ging. Een armpje met katrol tilt de projecten in de zandbak tot op het niveau dat je er een bouwhelm voor nodig hebt.Een grote merci aan iedereen. Dat feestje was super en nog steeds heeft Lukas hier de tijd van zijn leven. Ik zei het toen al en ik herhaal: ik denk dat hij in zijn eigen kleine paradijsje heel fijne kinderjaren beleeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten