vrijdag 28 maart 2014

Reizen met of zonder kinderen

Of je nu reist met of zonder kinderen, ze drukken hoe dan ook hun stempel. Met pas je het hele schema aan, zonder kijk je uit of er geen leuk souvenirtje is.

Elke keer als ik voor de job naar Rotterdam ga, neem ik bijvoorbeeld iets lekkers mee van Albert Heijn. (Dat was nog veel leuker toen het blauw-witte logo nog niet in België vertegenwoordigd was.)

Toen Allerliefste vorige keer in Bremen was (tja, dat is de Europese hoofdstad voor duurzaamheid of fair trade of zoiets...), zag hij daar de burgemeester en had hij spijt dat hij "Bremer Stadsmuzikanten" niet bij zich had om te laten ondertekenen door "Herr Burgerdermeisterder".

Nu zag hij daar een zekere Keita uit Mali en heeft hij spijt dat hij het boekje van Sunjata niet inpakte. Dan reist een mens al eens zonder kinderen...

Trouwens, mocht U mij in de nabije toekomst een cadeau willen schenken, U weet maar nooit: ik ben best benieuwd naar de hoorspelen die Het Geluidshuis voor volwassenen in petto heeft. Het roze boek volledig links op de plank bijvoorbeeld... (16+) Dan kunnen we dàt een keer in de cd-speler schuiven wanneer we drie dagen onderweg zijn naar Portugal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten